Utolsó frissítés: 2017. február 24. péntek

 

Nigériában tárgyalt a NAIK főigazgatója
 

A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ megbízott főigazgatója, Prof. Dr. Gyuricza Csaba is tagja volt annak a magyar delegációnak, amely a Nigéria és hazánk közötti mezőgazdasági együttműködés fejlesztéséért utazott Abujába.

Bővebben: Nigériában tárgyalt a NAIK főigazgatója

Utolsó frissítés: 2017. február 03. péntek

 

Miniszteri látogatás

Február másodikán Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter látogatott el a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központba. A vendéget Dr. Gyuricza Csaba, a NAIK főigazgatója köszöntötte; ezt követően Dr. Fazekas Sándor tájékoztatta a NAIK-hoz tartozó intézetek vezetőit, majd kérdésekre válaszolt.

Bővebben: Miniszteri látogatás

Utolsó frissítés: 2017. január 31. kedd

 

Estély diplomatáknak

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter újévi köszöntésre hívta meg a Budapesten működő diplomáciai képviseletek vezetőit. Az estélyre január 26-án került sor a Magyar Mezőgazdasági Múzeumnak otthont adó Vajdahunyad-várban; a szervezők a diplomaták figyelmét ezúttal Magyarországnak a halgazdálkodásban és a horgászatban betöltött szerepére kívánták irányítani.

Bővebben: Estély diplomatáknak

Utolsó frissítés: 2017. február 10. péntek

Együttműködés Chilével a gyümölcskutatásban

Dr. Bujdosó Géza, a NAIK GYKI munkatársa a KKM TDF finanszírozásával Chilében járt; a következő újságcikk a nagykövetség által szervezett workshopról készült.

http://simfruit.cl/noticias-destacadas/2676-gobierno-de-hungria-estrecha-relaciones-con-sector-tecnologico-y-de-innovacion-de-la-cereza-chilena.html

Utolsó frissítés: 2017. január 31. kedd

 

A NAIK az Agromashexpo-n

Január 25-én nyílt meg a kőbányai vásárvárosban a mezőgazdasági gépek legjelentősebb hazai seregszemléje, az Agromashexpo – az évről évre bővülő kiállítást ezúttal már a 35. alkalommal rendezték meg.

Bővebben: A NAIK az Agromashexpo-n

Copyright 2014 Kezdőlap.
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free