Ha érdekel az élelmiszer-tudomány, vagy éppenséggel nem is érted mit is takar mindez? Mit és hogyan lehet az élelmiszereken kutatni, hogyan zajlik ez a hétköznapokban? Regisztráljatok az esemény honlapján (www.kutatokejszakaja.hu) és gyertek el az Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetbe, pillantsatok a színfalak mögé!
Idén az alábbi témákkal készülünk:
-
El-vá-lasz-tás, avagy zöld a zöld vagy kék és sárga?
-
Burokba zárt desszert
-
Hogyan készül?
-
Kis probiotikumok titkos élete
-
Valóban sertéshús?
Mindezekről többet is megtudhatsz,
ha 2019. szeptember 27-én, pénteken délutántól
ellátogattok a 1022 Budapest, Herman Ottó út 15.
alatt található varázslatos környezetben lévő
Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetbe!
Már most érdemes a programnaptárba bejegyezni.
Kapcsolódó dokumentumok:
ÉKI- Kutatók Éjszakája 2019Programajánló
Hírek
Raúl Salazar Cosio perui nagykövet és Julio Taquia tanácsos tettek látogatást a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központba – ahol Dr. Gyuricza Csaba főigazgató fogadta őket.
Dr. Gyuricza Csaba főigazgató és Bolyki Bence - a PREGA Konferencia és Kiállítás főszervezője - az M1 "Ma reggel" című műsorának vendégeként beszéltek a hazai precíziós gazdálkodás jelenéről és jövőjéről.