
Ha érdekel az élelmiszer-tudomány, vagy éppenséggel nem is érted mit is takar mindez? Mit és hogyan lehet az élelmiszereken kutatni, hogyan zajlik ez a hétköznapokban? Regisztráljatok az esemény honlapján (www.kutatokejszakaja.hu) és gyertek el az Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetbe, pillantsatok a színfalak mögé!
Idén az alábbi témákkal készülünk:
-
El-vá-lasz-tás, avagy zöld a zöld vagy kék és sárga?
-
Burokba zárt desszert
-
Hogyan készül?
-
Kis probiotikumok titkos élete
-
Valóban sertéshús?
Mindezekről többet is megtudhatsz,
ha 2019. szeptember 27-én, pénteken délutántól
ellátogattok a 1022 Budapest, Herman Ottó út 15.
alatt található varázslatos környezetben lévő
Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetbe!
Már most érdemes a programnaptárba bejegyezni.
Kapcsolódó dokumentumok:
ÉKI- Kutatók Éjszakája 2019Programajánló
Hírek
Tisztelt Látogatók!
A hazai agrár-felsőoktatás szükséges megújulásának mérföldköve az alapítványi fenntartású Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) létrejötte, amely 2021. február 1-től 5 campuson, több mint 13 ezer hallgató számára fogja össze a dunántúli és közép-magyarországi élettudományi és kapcsolódó képzéseket. Az intézményhez csatlakozik a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) 11 kutatóintézete is, így az új intézmény nem csupán egy oktatási intézmény lesz, hanem az ágazat szellemi, szakpolitikai és innovációs központjává válik, amely nagyobb mozgásteret biztosít a képzések, a gazdálkodás és szervezet modernizálásához, fejlesztéséhez. Az összeolvadással magasabb fokozatra kapcsolunk, a kutatói és egyetemi szféra szorosabban fonódik majd össze, aminek következtében még több érdekes, izgalmas kutatás-fejlesztés születhet majd az agrárium területén.
Kérjük, kövesse tevékenységünket a jövőben is a www.uni-mate.hu honlapon!
Közel négyszázmillió forintos uniós támogatás segítségével 19 halastavat alakítottak ki a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) Halászati Kutatóintézetben (HAKI) Szarvason - jelentették be kedden a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.